Jaarverslag

In een jaar kan heel veel bereikt worden. Door de hoeveelheid donaties en giften die Stichting Bisschop Bekkers ontvangt, kunnen projecten over de hele wereld gesteund worden.

In de afgelopen jaren zijn ontzettend veel projecten door SBB financieel ondersteund. Deze projecten over de hele wereld hebben hierdoor mooie dingen kunnen bereiken en veel mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kunnen helpen. Hierover worden ook regelmatig rapporten ontvangen met updates en foto's. De voortgang wordt vervolgens natuurlijk op de site gepubliceerd zodat ook onze sponsors kunnen genieten van de voortgang waar zij aan bij hebben gedragen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de besteding van alle donaties en giften die SBB de afgelopen jaren ontvangen heeft, dan kunt u hieronder op de links klikken voor:

 

                                                          

 

Verder wordt er twee maal per jaar een nieuwsbrief uitgebracht waarin verschillende projecten uitgelicht worden en waarin ook alle voortgang besproken wordt van deze projecten. Al de nieuwsbrieven van afgelopen jaren zijn ook terug te vinden op deze site, klikt u hier voor een link naar deze pagina: Nieuwsbrieven

 

Voor de huidige situaties van alle projecten waar SBB steun aan verleent of heeft verleend, kunt u links op het werelddeel klikken waarin u interesse heeft waarna u per land de projecten kunt bekijken die hulp krijgen van SBB.