Nieuws

Nieuws uit recente projecten

In de laatstgehouden bestuursvergadering SBB is gesproken over een aantal nieuwe projecten en 'oude bekenden'.
Lees meer over deze projecten op de afzonderlijke projectpagina's.

  1. Corporacion 'Para sus Ninos' Ecuador
  2. Stichting Harapan Timor, Indonesië
  3. Stichting Karunia Flores, Indonesië 
  4. Stichting 'Un Abrazo para los amigos' Argentinië 
  5. Marianne Center Kenia

​​​​​​​

Lees meer over deze projecten op de afzonderlijke projectpagina's door op de hierboven staande projectnamen te klikken.

  1. Corporacion para Sus Ninos,  actief in Ecuador,  is een christelijke stichting die kinderen met een beperking en weeskinderen opvangt, zorgt biedt en hen een beter leven geeft.  SBB  helpt met het functioneel maken van een therapeutisch zwembad
  2. Stichting Harapan: In Atambua  (Timor, Indonesië) is een revalidatiecentrum waar meervoudig gehandicapte kinderen worden behandeld. SBB  helpt door de aanschaf van spalken en protheses.
  3. Stichting Karunia:  In Ruteng op Flores, Indonesië,  staat een school voor buitengewoon onderwijs en een internaat voor blinde en dove kinderen, gerund met hulp van Stichting Karunia. De veiligheid van de slaapvertrekken in het internaat was onvoldoende geworden door defecte deuren. SBB financiert het vervangen van deze deuren . 
  4. Stichting Un Abrazo para los amigos helpt gezinnen in nood in Argentinië. In Azul wordt een dagcentrum en school ondersteund.  De vraag om het gebrek aan leermaterialen te verminderen werd met succes voorgelegd aan SBB.    
  5. Marianne Center helpt al jaren een school voor buitengewoon onderwijs in Kenia. SBB sponsorde eerder deze school, die steeds meer leerlingen aantrekt. Nu zijn meer educatieve materialen en keukeninrichting nodig en de training van personeel wordt verder uitgebouwd. SBB helpt deze school graag.

« Terug

» Nieuws archief